Termeni și condiții

 

Prin efectuarea unei comenzi online este necesar să fiți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare ale paginii web: https://www.motorrockbistro.ro prezentate mai jos, așa că  vă rugăm să citiți cu atenție.

 

În cazul în care nu acceptați Termenii și Condițiile prezentate, vă rugăm să încetați utilizarea acestei pagini.

 

 1. Definiții și precizări. Condiții generale

 

Motor Rock Bistro este denumirea comercială a restaurantului de pe adresa str. Strâmbă nr. 23, sub care activează societatea Hot Box SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Livezii, nr 2., jud. Cluj, înregistrată în Registrul Comerţului Cluj sub nr. J12/2340/2015.

Pagina web - https://www.motorrockbistro.ro (denumit în continuare ”Pagina web”/ ”Site-ul”) poate fi utilizat numai în conformitate cu Termenii și Condițiile specificate.

 

Vânzător - se referă la restaurantul Motor Rock Bistro, care are ca entitate juridică, Hot Box SRL  

 

Cumpărător - se referă la vizitatorul paginii https://www.motorrockbistro.ro, care achiziționează produse și servicii prin efectuarea unei comenzi online de la vânzător

 

Cont cumpărător -  în vederea achiziționării produselor dorite, vizitatorii paginii web au posibilitatea de a se conecta prin contul lor existent pe Facebook, pentru a oferi acces la informațiile de identificare (nume, prenume, telefon), adresa de livrare a produselor comandate și/sau adresa de facturare.

 

Oaspete - Cumpărătorul care își face pentru prima oară și/sau de mai multe ori comandă pe pagina web fără crearea unui cont cumpărător.

 

Contractul - toate condițiile de utilizare a paginii de către cumpărător presupune crearea unui contract dintre societatea Hot Box SRL, deținătoarea paginii web și orice persoană care  comandă online produsele acesteia.

 

Produs - bunurile prezentate pe pagina web, în meniul restaurantului, puse la dispoziția cumpărătorului.

 

Comanda online - dorința cumpărătorului de a achiziționa unul sau mai multe produse de pe pagina web. Aceasta se concretizează prin acordul cumpărătorului de a achita suma produsului/produselor selectate și acordul vânzătorului de a le livra.

 

Confirmarea comenzii - prin efectuarea comenzii online, cumpărătoul va primi din partea vânzătorului confirmarea că produsul/produsele dorite vor ajunge în posesia cumpărătorului conform datelor de identificare completate în prealabil.  Confirmarea comenzii se poate efectua online, prin intermediul paginii web, sau prin telefon la numerele afișate pe pagina web.

 

 1. Condiții de plasare comandă

 

Comanda plasată de pe pagina web este condiționată de acceptarea acestor termeni și condiții, de programul de lucru a vânzătorului, de depășirea valorii minime a comenzii, de corectitudinea datelor înregistrate în prealabil (adresa de livrare, nume, prenume, număr de telefon și adresa de email a cumpărătorului), de limita stocului disponibil și de disponibilitatea livratorilor. 

 

Vânzătorul oferă livrări doar pe raza municipiului Cluj-Napoca și posibilitatea de  ridicare personală a comenzii de la locația restaurantului Motor Rock Bistro de pe adresa str. Strâmbă nr. 23, Cluj-Napoca. 

Valoarea minimă a comenzii este de 50 de lei pentru care livrarea este gratuită și se realizează în maxim 2 ore. 

Modalitatea de plată poate fi numerar la momentul ridicării/livrării produselor, sau cu cardul în cazul ridicării produselor de la local.

Prin înregistrarea unei comenzi pe pagina web, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonică, e-mail sau orice mijloc de comunicare la distanță folosit) prin care vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

În cazul în care datele de contact comunicate la plasarea comenzii sunt incorecte și/sau cumpărătorul nu poate fi contactat la numărul de telefon menționat, vânzătorul are dreptul de a respinge comanda și/sau a refuza livrarea comenzii.

În cazul în care produsele sunt epuizate, vânzătorul are dreptul de a respinge sau modifica ulterior comanda, dar nu înainte de notificarea telefonică în prealabil a cumpărătorului. 

 1. Modalitatea de plasare și confirmare comandă online

 

Pentru a plasa o comandă online, este necesar accesarea paginii dedicate pentru aceasta.

Apăsați butonul ”Comandă Online” în bara de comenzi (a patra opțiune în partea de sus a paginii web) și așteptați până se încarcă fereastra  ”Meniu de mâncare” cu produsele vânzătorului.

 

Selectați produsele dorite prin click pe ”+” -ul din colțul din dreapta-jos a imaginii de prezentare, după care specificați cantitatea și solicitările speciale și apăsați butonul ”+Adaugă la comanda mea”. 

 

Produsele selectate vor fi afișate în lista de comenzi online, în coloana din dreapta a paginii web, împreună cu valoarea totală a comenzii. 

 

Tot în această coloană, la finalul listei, aveți posibilitatea de a selecta una din cele două metode de ridicare a comenzii, click pe varianta dorită: ”Livrare” sau ”Ridicare de la local”. 

Pentru plasarea comenzii click pe ”Comandă acum” și selectați una din următoarele opțiuni: 

 • Autentificare prin Facebook 

 • Sau, click pe ”Continuă ca oaspete”

 

Ulterior, pentru înregistrarea și confirmarea comenzii este necesar să îndepliniți următorii pași:

 1. Completați adresa de livrare și verificați corectitudinea datelor completate cu ajutorul localizării pe harta afișată și click pe ”Continuă”.

 2. Completați datele: Nume, Prenume și datele de contact și click pe ”Continuă”

 3. Selectați metoda de plată și click pe ”Continuă”

 4. Verificați corectitudinea datelor înainte de confirmarea comenzii și click pe ”Confirmare comandă” 

 1. Program de lucru

 

Localul restaurantului Motor Rock Bistro este deschis de luni până duminică între orele 11:00 și 22:00. 

Programul de lucru pentru comenzi online cu livrare și ridicare de la local este zilnic, de luni până duminică între orele 11:30 și 21:00, în limita disponibilității livratorilor.

 

 1. Informații referitoare la produse

 

Toate materiale (denumire mâncare, poză) de prezentare a meniurilor afișate pe pagina web au un caracter de referință informativ,, nu reprezintă cu exactitate proprietățile și caracteristicile produselor. În cazul în care apar neclarități și/sau întrebări cu privire la proprietățile și caracteristicile produselor (conținut, alergeni, gust, culoare, formă) trebuie să contacteze vânzătorul pe numărul de telefon sau adresa de email afișat pe pagina web înainte de a plasa comanda. De asemenea, înainte de plasarea comenzii, cumpărătorul are posibilitatea de a specifica solicitări speciale la fiecare produs selectat în căsuța dedicată.

 

 1. Alergeni

 

În conformitate cu prevederile Uniunii Europene, toate unitățile care au de vânzare produse alimentare sunt obligate să specifice lista cu alergenii prezenți în consumabile. 

 

Lista cu alergenii prezenți în produsele marca Motor Rock Bistro fără a se limita, sunt:

 1. Gluten 

 2. Lactoză

 3. Cazeină

 4. Făină

 5. Produse lactate (lapte, frișcă, smântână, cașcaval, parmezan, brânză etc.)

 6. Alune/Arahide

 7. Soia

 8. Ouă

 9. Cartofi

 10. Roșii

 11. Ţelină

 12. Morcovi

 13. Muştar

 14. Ciuperci

 15. Dioxid de sulf

 16. Ierburi aromatice

 17. Fructe citrice 

 

În cazul în care aveți o anumită alergie alimentară, vă rugăm să specificați acest lucru la plasarea unei comenzi la selectarea produsului în căsuța dedicată solicitărilor speciale sau să alegeți un produs care nu conține alergenul respectiv. Vânzătorul nu-și asumă nicio răspundere pentru eventualele probleme de sănătate pe care cumpărătorul le poate sesiza în urma consumului unui produs care conține un anumit tip de alergen, atât timp cât nu a fost informat în prealabil.

 

Dacă un anumit produs nu poate fi pregătit fără un ingredient anume, vânzătorul este obligat de a informa cumpărătorul asupra acestui fapt și să ofere alte alternative care să nu conțină alergenul/alergenii menționați în prealabil la plasarea comenzii de către cumpărător.

 

 

 1. Prețuri și modalitate de plată

 

Toate prețurile sunt afișate în RON, cu TVA-ul inclus, pe pagina web în dreptul fiecărui produs și sunt corecte la momentul publicării, însă vânzătorul își rezervă dreptul de a le modifica în viitor și de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare. Menționăm că prețurile produselor nu pot fi modificate în urma confirmării comenzii.

 

Valoarea totală a produselor selectate la momentul plasării comenzii va fi afișată în coloana din partea dreaptă a paginii web înainte de confirmarea datelor de contact și adresă de livrare a cumpărătorului.

 

Plata trebuie efectuată integral pentru toate bunurile expediate și/sau cele care vor fi ridicate de la local, iar metoda de plată trebuie selectată la plasarea comenzii. 

 

Valoarea minimă a comenzii online trebuie să corespundă cu suma specificată pe pagina web, care este 50 de RON.  

 

În cazul comenzilor cu ridicare personală a produselor de la local cu sume mai mici de 50 de RON, vă rugăm să contactați telefonic vânzătorul.

 

 1. Livrarea

 

Livrarea este gratuită și se realizează numai în zonele indicate pe pagina web în maxim 2 ore. Vânzătorul livrează doar în aria municipiului Cluj-Napoca și își rezervă dreptul de a refuza o comandă în cazul în care aceasta nu se regăsește în perimetrul afișat pe pagina web.

 

Toate comenzile vor fi livrate de serviciul propriu de livrare. Vânzătorul face tot posibilul pentru a prepara și a livra produsele în cât mai scurt timp, cu toate acestea, nu răspunde față de cumnpărător pentru situațiile neprevăzute (cazuri de forță majoră) care pot apărea.

 

În cazul în care comanda nu este livrată în timpul estimat, puteți contacta localul prin telefon sau email pentru clarificări.

 

Termenul și timpul de livrare este determinat de volumul comenzii, de timpul de preparare în conformitate cu varietatea produsului, distanța până la adresa clientului, de trafic, de condițiile meteorologice și de alte circumstanțe care nu sunt sub controlul vânzătorului. Depășirea termenului de livrare poate fi cauzată de evenimente de forță majoră precum și de oricare factor enumerat mai sus.

În cazul în care se preconizează întârzieri față de termenul de livrare, vânzătorul va comunica telefonic cumpărătorului noul timp estimat de livrare. În cazul în care cumpărătorul nu acceptă noul termen de livrare, are posibilitatea de a anula comanda în cadrul acestei convorbiri telefonice prin confirmarea verbală a dorinței de anulare. Se consideră acceptat noul timp de livrare atât în cazul unui răspuns pozitiv la apelul vânzătorului, cât și în cazul în care în care cumpărătorul nu poate fi contactat telefonic pentru comunicarea modificării termenului și timpului de livrare.

 

La momentul livrării, cumpărătorul trebuie să asigure accesul livratorului și să răspundă la numărul de telefon menționat la plasarea comenzii, pentru cazurile în care livratorul nu reușește să găsească adresa exactă sau să obțină accesul în clădire.

 

În cazul în care livratorul nu reușește să livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale cumpărătorului, ori a lipsei de răspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către cumpărător și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra cumpărătorului.

.

Orice transport suplimentar, depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportă vânzătorul ca urmare a incapacității de livrare din culpa cumpărătorului  vor fi în responsabilitatea cumpărătorului,, care va trebui să despăgubească integral astfel de costuri.

 

În cazul în care circumstanțe neprevăzute împiedică cumpărătorul să primească comanda, este necesar să contacteze telefonic vânzătorul cât mai curând posibil și să stabilească modificare locului și timpului de livrare.

 

Se poate solicita ridicarea comenzii direct de la restaurant, caz în care îi revine cumpărătorului de a ridica produsele comandate în timpul indicat de vânzător. 

 

Vânzătorul nu-și asumă eventualele plângeri ale cumpărătorului cu privire la calitatea produsului, dacă acestea sunt cauzate din vina întârzierii acestuia.

 

 

Protectia datelor cu caracter personal și politica de confidențialitate

 1.  Informații generale

 

Accesul in cadrul site-ului deţinut – https://www.motorrockbistro.ro si utilizarea acestuia se realizează cu respectarea termenilor şi condiții cuprinse în prezenta secţiune. 

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Hot box SRL, partener Wix Restaurants, în calitate de operator de date.

 

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet, https://www.motorrockbistro.ro  („pagina web”). 

De asemenea, vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de pe pagina: https://www.wix.com/restaurant/privacy

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

 

Dacă sunteți cumpărător cu cont înregistrat pe pagina web, Hot Box SRL va prelucra datele furnizate cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, precum și alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea site-ului.

 

Dacă sunteți cumpărător și comandați produse în calitate de oaspete, Hot Box SRL va prelucra datele furnizate cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării paginii web, cum ar fi datele pe care le furnizați la plasarea comenzii, ca de exemplu: în cadrul secțiunii de contact.

 1.  Scopurile și temeiurile de prelucrări

Dacă sunteți utilizator al Site-ului, Hot Box SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre cumpărător şi Hot Box SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Hot box SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Hot box SRL.

 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Hot box SRL în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Hot box SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Hot box SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 1. Durata pentru care vă prelucrăm datele

 

Ca principiu, Hot box SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

 1.  Dezvăluirea datelor cu caracter personal

 

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Hot box SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Hot box SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Site-ului;

 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Hot box SRL prin intermediul Site-ului;

 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 

 1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Hot box SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană. 

 1. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Hot box SRL, conform celor descrise în prezentul document;

 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Hot box SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Hot box SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

 • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

  • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Hot box SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

 • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :

  • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

  • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Hot box SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

 • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

  • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Hot box SRL sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Hot box SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

 • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

 

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: motorrockbistro@gmail.com .

 

Politică privind fișierele cookies

 

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie.

1. Introducere

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet https://www.motorrockbistro.ro. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către Hot box SRL în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

2. Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din două părți:

numele cookie-ului; și

conținutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv.

3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:

 • îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;

 • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către Hot box SRL, în calitate de deținător al acestei pagini de internet;

 • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, Hot box SRL  poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

 • limba în care este vizualizată o pagină de internet;

 • moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife;

 • facilitarea accesului în contul utilizatorilor;

 • postarea comentariilor pe site.

4. Care este durata de viață a cookie-urilor?

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:

 • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.

 • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștegerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate următoarele cookie-uri:

a. Cookie-uri de performanță a paginii de internet;

b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor;

c. Cookie-uri pentru geotargetting;

d. Cookie-uri de înregistrare;

e. Cookie-uri pentru publicitate;

f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

a. Cookie-uri de performanță

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară.

b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

c. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

d. Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge automat la momentul terminării sesiunii de navigare.

e. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informații despre contentul vizualizat, nu și despre utilizatori.

7. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

8. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare.

În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

9. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău.

Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, vă rugăm să vă adresați la: motorrockbistro@gmail.com